Már 1500 tagja van a Dr. Székely László mellett kiálló Facebook-csoportnak

1
http://www.kardio.hu/

Szeptember 20-án alakult meg a Facebook csoport “Tiltakozunk Dr. Székely László szívsebész kirúgása ellen!” névvel, aminek e cikk írásának pillanatában már több, mint 1500 tagja van.
A “szeretetlánc” működik, mert nagyon sok beteg, egészségügyi dolgozó és átlagember is a felháborodásának ad hangot, hogy szerintük mondvacsinált indokkal elküldték a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Szívsebészeti Osztályának éléről Dr. Székely Lászlót, aki nem mellesleg az ország egyik legjobb orvosa.
A csoport tagjai egyúttal Dr. Ender Gábor mellett is maximálisan kiállnak. Ő az az orvos, aki Dr. Székely László kirúgásának hírére beadta a felmondását a

Forrás: http://www.kardio.hu/

Szívsebészeti Osztályon. Egy vele kapcsolatos hozzászólás: “Nem tudom, ki mennyire ismeri Dr. Ender Gábort, a másik orvost, aki elmegy a kórházból. Úgy gondolom, ő lett volna a következő generáció Székely Doktor Úr nyomdokaiban. Egy nagyon empatikus, magas színvonalú munkát végző, tehetséges fiatalember.”

A sajtóban a napokban megjelent, hogy mégis meg tudott egyezni a vezetőség és Székely Doktor Úr, viszont kiderült, hogy csak az előjegyzett műtétek elvégzésében fog közreműködni, és gyakorlatilag a felmondási idejét tölti.

A kirúgásának indoka a 24.hu szerint: “Egy olyan fiatal nőt operált, akinek egy hibás, már cserére szoruló implantátum volt a mellében. Székely László és orvosi csapata szívbillentyűműtétet hajtott végre a páciensen, akinek sérült implantátumát az operáció közben el kellett távolítani. Az orvos úgy döntött, hogy a betegnek ne kelljen hónapokig asszimmetrikus mellkassal, egyoldali protézissel élnie, kiheverni a műtétet, elkerülve egy újabb, későbbi operációt, ezért plasztikai sebész segítségét kérte, aki meg is érkezett az operáció közben, és beültetett egy új mellimplantátumot”.

Közben sorra jelennek meg a hírek a hozzászólásokban. Állítólag Székely doktor helyére Floridából érkezik egy sebész, aki mellé egy új teamet is ki kell képezni nem kevés pénzért.
Súlyos vádak fogalmazódtak meg a jelenlegi megbízott főigazgató, dr. Andréka Péter ellen is, miszerint ő már jó ideje kereste az indokot arra, hogy eltávolíthassa helyéről Dr. Székely Lászlót, és jó néhány hozzászóló szerint hatalmi harc állhat az egész ügy hátterében.

1 hozzászólás

  1. 2009 februárjában volt szerencsém, hogy a Dr. Andréka Péter osztályán megmentetek
    és kiválló ellátást kaptam! Köszönet!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here