E-személyi matricák a gyógyszertárakban

0
A kép forrása: www.ktenet.hu

A Belügyminisztériumban kialakításra került egy figyelemfelkeltő, az e-személyi használati lehetőségre ösztönző, tájékoztató kb. 7×9 cm-es öntapadó matrica formájú vizuális logó.

Amint arról korábban már tájékoztatást adtunk, a Belügyminisztérium E-közigazgatási Főosztálya (továbbiakban: BM) levélben kereste meg a Kamarát, melyben segítséget kért az e-Személyihez kapcsolódó funkciók, valamint szolgáltatások széles körű megismertetése és használatának ösztönzése érdekében a logók patikai kihelyezéséhez. – Írja Dr. Hankó Zoltán hirdetményét a Magyar Gyógyszerészi Kamara honlapja.

A kép illusztráció. A kép forrása: www.ktenet.hu

“A BM a gyógyszertáraknak szükséges mennyiséget legyártotta, a Kamarának megküldte, mi pedig megállapodtunk a Hungaropharmával és a Phoenix-szel, hogy a korábban kialakult gyakorlatnak megfelelően, a matricákat a közreműködésükkel juttatjuk el a gyógyszertáraknak.

A gyógyszertárak a matricákat borítékba helyezve, a borítékon „Hivatalos küldemény e-Személyi elfogadóhely matrica” felirattal kapják meg.

A nagykereskedők a matricákat (közforgalmú és fiókgyógyszertáranként egyet-egyet) szeptember 26-tól kezdődően, a közeli napokban juttatják el a gyógyszertáraknak.

A BM vezetőivel együtt kérem, hogy a matricákat a gyógyszertárakban a betegek által jól látható, környezeti hatásoktól védett helyre helyezzék ki.

Budapest, 2018. szeptember 25.

Dr. Hankó Zoltán
elnök”

Forrás: MGYK

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here