EESZT karbantartás március 13-án 21:00-24:00

EESZT karbantartás március 13-án 21:00-24:00

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2018. március 13-án, kedden 21:00-tól 24:00-ig karbantartást végzünk az EESZT rendszerében, ezért a szolgáltatások és a portálfelületek korlátozottan lesznek elérhetőek.

Az ez idő alatt keletkező adatok és dokumentumok utólag kerülnek feltöltésre az EESZT-be.

A betegellátás menetét a karbantartás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT-kapcsolat nélkül a korábban megszokott módon működnek.

A karbantartás ideje alatt a lakossági portál nem lesz elérhető, így amennyiben ezen szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, kérjük, keresse fel a portálfelületet március 14-én, szerdán!

 

Megértését és türelmét köszönjük!

EESZT üzemeltetés

forrás: EESZT

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük