EESZT karbantartás március 13-án 21:00-24:00

EESZT karbantartás március 13-án 21:00-24:00

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2018. március 13-án, kedden 21:00-tól 24:00-ig karbantartást végzünk az EESZT rendszerében, ezért a szolgáltatások és a portálfelületek korlátozottan lesznek elérhetőek.

Az ez idő alatt keletkező adatok és dokumentumok utólag kerülnek feltöltésre az EESZT-be.

A betegellátás menetét a karbantartás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT-kapcsolat nélkül a korábban megszokott módon működnek.

A karbantartás ideje alatt a lakossági portál nem lesz elérhető, így amennyiben ezen szolgáltatásunkat kívánja igénybe venni, kérjük, keresse fel a portálfelületet március 14-én, szerdán!

 

Megértését és türelmét köszönjük!

EESZT üzemeltetés

forrás: EESZT

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.