Oktatás MEDMAX felhasználóknak: az EESZT működése az orvosi szoftverben

0
Oktatás MEDMAX felhasználóknak az EESZT működése az orvosi szoftverben

Oktatás MEDMAX felhasználóknak az EESZT működéséről, bevezetéséről

A Profix Kft. levele MEDMAX felhasználóknak:

“Kedves Felhasználóink!

Az EESZT csatlakozás kapcsán előforduló kezdeti nehézségek megkönnyítése érdekében gondolkoztunk azon, hogyan nyújthatnánk segítő kezet Önöknek az induláshoz.

Természetesen a minimum, hogy olyan irányban fejlesztettük a MedMax háziorvosi programunkat, hogy az a legmesszemenőbben támogassa a november 1-től bevezetésre kerülő Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működését. A másik formája a segítségnek, ha személyesen mutatjuk be Önöknek a működését, ha első kézből látják, hol és hogyan nyújt támogatást munkájukhoz az EESZT használata a napi rutinmunka során.

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét és egyben szeretettel meghívjuk a közeljövőben három helyszínen,

  • Hódmezővásárhelyen (október 7.),
  • Budapesten (október 14.),
  • Debrecenben (október 21.) tartandó találkozóinkra.

Nagyszámú érdeklődés esetén október 14-én Budapesten két oktatásra is lesz lehetőségünk, erről jelentkezése esetén időben értesítjük Önt.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

A rendezvényeken a terveink szerint megmutatjuk a MedMax-ban az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működését, meghallgatjuk azon kedves Felhasználóink tapasztalatait, akik már használják az EESZT-t és meghívjuk az Állami Egészségügyi Ellátó Központ munkatársát is, aki válaszaival – biztosak vagyunk benne – segíteni fogja a tájékozódást.

Felhívjuk megtisztelő figyelmét, hogy a tervezett bemutatók azok számára lesznek igazán hasznosak, akik már megtették az első lépéseket az EESZT-hez csatlakozás felé vezető úton, azaz regisztráltak az e-kapun (e-egeszsegugy.gov.hu/ekapu), a szükséges dokumentumokat postázták az Állami Egészségügyi Ellátó Központ felé és természetesen rendelkeznek már elektronikus személyi igazolvánnyal.

Mivel egy-egy alkalommal a helyszínek befogadóképessége miatt csupán 50-60 főt tudunk vendégül látni, szeretnénk kiküszöbölni, hogy a képzésünkre előzetesen regisztrált vendégünk esetleg mégsem jelenik meg a rendezvényen, ezzel más jelentkező elől elvéve a részvételi lehetőséget. Emiatt most a részvételt egy jelképes összeghez, bruttó 4.000 Ft/fő díjhoz kötjük, melyet a rendezvény megkezdése előtt tisztelettel kérünk kiegyenlíteni. A nagy érdeklődésre tekintettel kérjük, hogy egy praxisból 1 főt delegáljanak a rendezvényre. A pontos helyszínről hamarosan értesítjük Önöket.

Számíthatunk Önre?

Ha igen, kérjük, küldje vissza a MedMax-ban kiküldött kérdőívünket vagy jelezze ügyfélszolgálatunknak megtisztelő részvételi szándékát legkésőbb szeptember 29. péntekig és jelentkezését kollégáink visszaigazolják Önnek.
(Telefonszám: +3614452533, Ügyfélszolgálati telefonszám: +3614450517+3662534965)

Az EESZT bevezetésével kapcsolatban – és lehetőségeink szerint bármi másban is – mindenben számíthatnak a maximális támogatásunkra. Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Üdvözlettel: a MedMax csapata 2017. szeptember 19. ”

forrás: medmax.hu