Oktatás MEDMAX felhasználóknak: az EESZT működése az orvosi szoftverben

Oktatás MEDMAX felhasználóknak az EESZT működéséről, bevezetéséről

A Profix Kft. levele MEDMAX felhasználóknak:

“Kedves Felhasználóink!

Az EESZT csatlakozás kapcsán előforduló kezdeti nehézségek megkönnyítése érdekében gondolkoztunk azon, hogyan nyújthatnánk segítő kezet Önöknek az induláshoz.

Természetesen a minimum, hogy olyan irányban fejlesztettük a MedMax háziorvosi programunkat, hogy az a legmesszemenőbben támogassa a november 1-től bevezetésre kerülő Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működését. A másik formája a segítségnek, ha személyesen mutatjuk be Önöknek a működését, ha első kézből látják, hol és hogyan nyújt támogatást munkájukhoz az EESZT használata a napi rutinmunka során.

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét és egyben szeretettel meghívjuk a közeljövőben három helyszínen,

  • Hódmezővásárhelyen (október 7.),
  • Budapesten (október 14.),
  • Debrecenben (október 21.) tartandó találkozóinkra.

Nagyszámú érdeklődés esetén október 14-én Budapesten két oktatásra is lesz lehetőségünk, erről jelentkezése esetén időben értesítjük Önt.

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

A rendezvényeken a terveink szerint megmutatjuk a MedMax-ban az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér működését, meghallgatjuk azon kedves Felhasználóink tapasztalatait, akik már használják az EESZT-t és meghívjuk az Állami Egészségügyi Ellátó Központ munkatársát is, aki válaszaival – biztosak vagyunk benne – segíteni fogja a tájékozódást.

Felhívjuk megtisztelő figyelmét, hogy a tervezett bemutatók azok számára lesznek igazán hasznosak, akik már megtették az első lépéseket az EESZT-hez csatlakozás felé vezető úton, azaz regisztráltak az e-kapun (e-egeszsegugy.gov.hu/ekapu), a szükséges dokumentumokat postázták az Állami Egészségügyi Ellátó Központ felé és természetesen rendelkeznek már elektronikus személyi igazolvánnyal.

Mivel egy-egy alkalommal a helyszínek befogadóképessége miatt csupán 50-60 főt tudunk vendégül látni, szeretnénk kiküszöbölni, hogy a képzésünkre előzetesen regisztrált vendégünk esetleg mégsem jelenik meg a rendezvényen, ezzel más jelentkező elől elvéve a részvételi lehetőséget. Emiatt most a részvételt egy jelképes összeghez, bruttó 4.000 Ft/fő díjhoz kötjük, melyet a rendezvény megkezdése előtt tisztelettel kérünk kiegyenlíteni. A nagy érdeklődésre tekintettel kérjük, hogy egy praxisból 1 főt delegáljanak a rendezvényre. A pontos helyszínről hamarosan értesítjük Önöket.

Számíthatunk Önre?

Ha igen, kérjük, küldje vissza a MedMax-ban kiküldött kérdőívünket vagy jelezze ügyfélszolgálatunknak megtisztelő részvételi szándékát legkésőbb szeptember 29. péntekig és jelentkezését kollégáink visszaigazolják Önnek.
(Telefonszám: +3614452533, Ügyfélszolgálati telefonszám: +3614450517+3662534965)

Az EESZT bevezetésével kapcsolatban – és lehetőségeink szerint bármi másban is – mindenben számíthatnak a maximális támogatásunkra. Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Üdvözlettel: a MedMax csapata 2017. szeptember 19. ”

forrás: medmax.hu

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.