Ilyen igazolást kap az, aki teljesítette az EESZT csatlakozási feltételeit…

Az az egészségügyi szolgáltató, aki teljesítette az EESZT-hez történő csatlakozási feltételeket (csatlakozási kérelem, e-személyi, kártyaolvasó, teszt, műszaki megvalósítás) először kapni fog egy emailt a következő tartalommal:

“Tisztelt Felhasználó!

Az Ön e-mail címével csatlakozásra regisztrált XY Kft. műszaki csatlakozási tesztelésének eredménye alapján a csatlakozást jóváhagyjuk.

További teendője ezzel a levéllel kapcsolatban nincsen.

Amennyiben nem Ön nyújtotta be a csatlakozási kérelmet, akkor kérem, hagyja figyelmen kívül az üzenetünket.

Üdvözlettel,

eKapu portál”

Ezután az EESZT eKapu portálon belépve (https://e-egeszsegugy.gov.hu/web/ekapu-portal/) fog találni egy “Csatlakozási igazolás” pontot, ahol mindenki letöltheti a saját cégére kiállított Csatlakozási igazolást (lásd a fenti képen).

Ilyen igazolást kap az, aki teljesítette az EESZT csatlakozási feltételeit...

 

 

 

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük