Ilyen igazolást kap az, aki teljesítette az EESZT csatlakozási feltételeit…

Az az egészségügyi szolgáltató, aki teljesítette az EESZT-hez történő csatlakozási feltételeket (csatlakozási kérelem, e-személyi, kártyaolvasó, teszt, műszaki megvalósítás) először kapni fog egy emailt a következő tartalommal:

“Tisztelt Felhasználó!

Az Ön e-mail címével csatlakozásra regisztrált XY Kft. műszaki csatlakozási tesztelésének eredménye alapján a csatlakozást jóváhagyjuk.

További teendője ezzel a levéllel kapcsolatban nincsen.

Amennyiben nem Ön nyújtotta be a csatlakozási kérelmet, akkor kérem, hagyja figyelmen kívül az üzenetünket.

Üdvözlettel,

eKapu portál”

Ezután az EESZT eKapu portálon belépve (https://e-egeszsegugy.gov.hu/web/ekapu-portal/) fog találni egy “Csatlakozási igazolás” pontot, ahol mindenki letöltheti a saját cégére kiállított Csatlakozási igazolást (lásd a fenti képen).

Ilyen igazolást kap az, aki teljesítette az EESZT csatlakozási feltételeit...

 

 

 

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.