EESZT/E-Recept/E-személyi: Segít a 1818 Kormányzati Ügyfélvonal

Segít a 1818 Kormányzati Ügyfélvonal

Hívható a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonal az EESZT csatlakozással kapcsolatos támogatásért.

A 1818-as számon hívható Kormányzati Ügyfélvonal munkatársai, a nap 24 órájában támogatják az EESZT-csatlakozás kapcsán érdeklődőket.

Munkaidőben főként az eSzemélyi igazolványokkal, azok beszerzésével és aktiválásával, valamint az eSzig Kliensek telepítésével kapcsolatos témákban várják a felhasználók hívásait.

Munkaidőn kívül, amikor az EESZT Kontakt Center munkatársai nem tudnak segíteni az érdeklődőknek, a csatlakozás menetében elakadt felhasználók nyugodtan hívhatják a 1818-as Kormányzati Ügyfélvonalat.

Műszaki támogatás érdekében azonban továbbra is e-mailben várjuk jelentkezésüket a csatlakozas.eeszt@aeek.hu címen, megadva telefonszámukat és megjelölve azt az időszakot, amikor IT munkatársaink kereshetik Önöket!

Kiegészítés: Munkaidőben továbbra is hívható (de elég nehezen elérhető) a 06-1/920-1050-es telefonszám is!

forrás: ÁEEK

Pár kapcsolódó hír:
Hogyan vegyük fel a helyettesítő orvost az EESZT-be? – avagy a VMÁTRIX kezelése

Hibaüzenetek, amik az EESZT felhasználók aktiválása közben jelentkezhetnek

 

Ha informatikus kellene, akkor ajánlom magamat 🙂
Jancsek Árpád
háziorvosi rendszergazda
70/363-7641
Kiszállás: Budapest, Pest megye

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.