“Tervezett”, de előre be nem jelentett karbantartás az EESZT oldalán :-)

Az ÁEEK közleménye:

EESZT karbantartás október 25-én

Tervezett karbantartás miatt 2017.10.25-én 15 órától nem elérhetőek az EESZT szolgáltatásai.

Tisztelt Felhasználó!

Az EESZT rendszerének tervezett karbantartása történik 2017.10.25. 15:00 és 2017.10.26. 08:00  között, ezért a portálok és a szolgáltatások nem elérhetőek.

Ha ez idő alatt szeretne önrendelkezni, kérjük, keresse fel a Lakossági portál felületét csütörtökön.

Megértését és türelmét köszönjük.

Állami Egészségügyi Ellátó Központ

forrás: áeek

Az EESZT hírek és az https://www.eeszt.gov.hu/ oldalon más-más a karbantartás befejezésének vége, az egyiken 2017.10.26 08:00, a másikon 06:00 jelenik meg.

"Tervezett", de előre be nem jelentett karbantartás az EESZT oldalán :-)

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.