Péntek estétől nem fog működni az EESZT bejelentkezés (IdomSoft eID szerver karbantartás november 16-án 21 óra és november 17. 2 óra között)

“Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük, hogy a lent megadott időpontban tápellátási fejlesztés miatt az eID Szerver ÉLES, TEST és FUTURE környezetét érintő szolgáltatás-kimaradás várható.

2018.11.09. péntek, 20:00 óra és 24:00 óra között;

Az 1×4 órás időablakban, tartós szolgáltatáskiesés várható tápellátás fejlesztési munkák miattEESZT karbantartás 2018. május 11-én 18 órától május 14-én 6 óráig

A fentiekkel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eid-szerver@idomsoft.hu címre írják meg a [tápellátási fejlesztés] jelzést használva a levél tárgyában.

Megértésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel,

eID Szerver Támogatás

eid-szerver@idomsoft.hu”

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük