Oktatás VisualIX és IXNET felhasználóknak 2017.10.17-én: Hogyan tudja végre igénybe venni az EESZT szolgáltatásait?

forrás: infomix

“Úgy érzi vannak megválaszolatlan kérdései?

Szeretné az éles használat előtt megismerni hogyan fog működni az Ön rendszerében az EESZT? Hogyan történik az adatszolgáltatás, mikor milyen adatokat kérdezhet le?

Beszéljük át közösen ezeket a kérdéseket! A nagy érdeklődésre tekintettel újabb oktatást szervezünk kizárólag felhasználóink számára, ahol megismertetjük Őket az elkészült rendszereinkkel, s megpróbálunk minden kérdésükre legjobb tudásunk szerint választ adni.

Az oktatás helye: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14

Az első központi oktatás ideje 2017 október 17. kedd de 9 óra és du 13 óra, mindenkit előzetes regisztráció alapján várunk. A délelőtti és a délutáni időpontokra is max. 100-100 fő regisztrálhat. A részvételi díj: 10.000Ft+ÁFA/fő.

További érdeklődés esetén újabb időpontban megismételjük rendezvényünket.

Amennyiben Ön is szeretne részt venni, kérjük regisztráljon itt: http://www.orvosiprogramixnet.hu/quiz/QuizAction.aspx?QuizEmail=&QuizForm=quiz170927

forrás: infomix

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük