IdomSoft eID szerver karbantartás november 9-én 20 és 24 óra között

“Ezúton értesítjük, hogy 2018.11.09-én 20:00 óra és 24 óra között tápellátási fejlesztés miatt az eID Szerver környezetét érintő, tartós szolgáltatáskiesés várható.

A fentiek hatására az EESZT eSzemélyi alapú felhasználó azonosításában is szolgáltatás-kimaradás várható a késő esti órákban. A Tér szolgáltatásai azonban 20:00 óra előtti authentikációval, vagy a fent jelzett időszakban tokenes belépéssel zavartalanul elérhetőek.

A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT-kapcsolat nélkül a korábban megszokott módon működnek.

Az ez idő alatt keletkező adatok és dokumentumok utólag kerülnek feltöltésre az EESZT-be.

Megértését és türelmét köszönjük!EESZT karbantartás 2018. május 11-én 18 órától május 14-én 6 óráig

EESZT Üzemeltetés

Az IdomSoft hivatalos tájékoztatása:

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton értesítjük, hogy a lent megadott időpontban tápellátási fejlesztés miatt az eID Szerver ÉLES, TEST és FUTURE környezetét érintő szolgáltatás-kimaradás várható.

2018.11.09. péntek, 20:00 óra és 24:00 óra között;

Az 1×4 órás időablakban, tartós szolgáltatáskiesés várható tápellátás fejlesztési munkák miatt

A fentiekkel kapcsolatos kérdéseiket kérjük, az eid-szerver@idomsoft.hu címre írják meg a [tápellátási fejlesztés] jelzést használva a levél tárgyában.

Megértésüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel,

eID Szerver Támogatás

eid-szerver@idomsoft.hu

IdomSoft Zrt.

1134 Budapest, Tüzér u. 41.

www.idomsoft.hu”

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük