A MedMaxPro is felkerült az EESZT-hez csatlakozni képes háziorvosi szoftverek listájára

A mai napon ismét bővült az EESZT-hez csatlakozni képes háziorvosi szoftverek listája. Ezúttal a Dericom Kft. MedMaxPro nevű szoftvere került a listára.

EESZT-hez csatlakozni képes medikai rendszereket fejlesztő cégek:

Háziorvosi rendszerek

Infomix Számítástechnikai Kft.: Ixnet (ügyeleti ellátásra is)

ProFix Kft.: MedMax háziorvosi program

needIT Services Informatikai és Szolgáltató Kft.: Nucleus GP Háziorvosi lekérdező rendszer

DeriCom Informatikai Kft.: MedMaxPro

forrás/teljes lista: https://e-egeszsegugy.gov.hu/medikai-rendszerek

A Dericom Kft. levele a felhasználóknak:

“Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk, a DeriCom Kft felkerült az EESZT-hez csatlakozni képes medikai rendszereket fejlesztő cégek listájára.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az ezirányú fejlesztéseink lezárultak. Már csak azért sem, mert az EESZT rendszere a jövőben újabb modulokkal fog kiegészülni. Az eKatalógus (esemény beküldés, törlés, módosítás), az eProfil (törzsadatok felküldése, letöltése, törlése), az eRecept és a vészhelyzet esetén alkalmazható BreakGlass mellé jön majd az eBeutaló is. Ez azt jelenti, hogy az EESZT újabb és újabb funkciói folyamatosan fognak beépülni a jelenleg is használatban lévő medikai rendszerekbe. Ez folyamatosan fejlesztési feladatokat ró a szoftverszállító cégekre, így ránk is. Igyekszünk mindemellett a partnereink magas színvonalú támogatását is töretlenül biztosítani, illetve folyamatosan tájékoztatni őket a megvalósult fejlesztéseinkről.

forrás: Dericom Kft.

 

 

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük