VIKTÓRIÁT használó orvosoknak, asszisztenseknek!!!

A mai napon email-t kaptam a Viktória háziorvosi szoftvert fejlesztő DeltaTrade Kft. ügyvezetőjétől, Kovács Pétertől, amit szó szerint idézve az alábbiakban közzéteszek.

Remélhetőleg hasznos információval szolgál mindenkinek, aki Viktóriát használ.

“Tisztelt Szerző!
Tájékoztatom hogy A Viktória Háziovosi Rendszer EESZT kompatibilis verziója több mint 100 háziorvosi körzetben élesítve van.
Az egyetlen komoly problémánkat az jelenti hogy a Vmátrixban 3 féle kód lett adminisztrálva (01009….,29009…,00100….) Mindenkinek  segítünk a beállításban, kapcsolódási információk elérhetőek itt: http://www.deltatrade.hu/eesztcsatlakozas/eesztmenu.htm
Néhány orvos az országból aki már élesben dolgozik:
Dr D. K. Zala megye
Dr K. P. Budapest
Dr V. L. Győr-Moson-Sopron megye
Dr Sz. M. G. Fejér megye
Dr W. O. Fejér megye

Üdvözlettel:
Kovács Péter
ügyvezető ig.
Deltatrade Kft.”

Az orvosok nevét és a konkrét települést én változtattam monogramra és megyére.

További információ, hogy olvasóink, illetve ismerőseim/ügyfeleim rendszerét jövő héten Kovács Péter személyesen élesíti. Ehhez a telefonszámát hamarosan elküldöm mindenkinek, akiről tudom, hogy érintett.

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük