VIKTÓRIÁT használó orvosoknak, asszisztenseknek!!!

A mai napon email-t kaptam a Viktória háziorvosi szoftvert fejlesztő DeltaTrade Kft. ügyvezetőjétől, Kovács Pétertől, amit szó szerint idézve az alábbiakban közzéteszek.

Remélhetőleg hasznos információval szolgál mindenkinek, aki Viktóriát használ.

“Tisztelt Szerző!
Tájékoztatom hogy A Viktória Háziovosi Rendszer EESZT kompatibilis verziója több mint 100 háziorvosi körzetben élesítve van.
Az egyetlen komoly problémánkat az jelenti hogy a Vmátrixban 3 féle kód lett adminisztrálva (01009….,29009…,00100….) Mindenkinek  segítünk a beállításban, kapcsolódási információk elérhetőek itt: http://www.deltatrade.hu/eesztcsatlakozas/eesztmenu.htm
Néhány orvos az országból aki már élesben dolgozik:
Dr D. K. Zala megye
Dr K. P. Budapest
Dr V. L. Győr-Moson-Sopron megye
Dr Sz. M. G. Fejér megye
Dr W. O. Fejér megye

Üdvözlettel:
Kovács Péter
ügyvezető ig.
Deltatrade Kft.”

Az orvosok nevét és a konkrét települést én változtattam monogramra és megyére.

További információ, hogy olvasóink, illetve ismerőseim/ügyfeleim rendszerét jövő héten Kovács Péter személyesen élesíti. Ehhez a telefonszámát hamarosan elküldöm mindenkinek, akiről tudom, hogy érintett.

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.