Felhívás az e-recept rendszerrel kapcsolatban

2017. november 16.
Mivel a gyógyszertárak e-recept rendszerhez történő kapcsolódásának jogszabály által lehetővé tett átmeneti határideje december 15-ig tart, az EESZT fejlesztői és a gyógyszertári rendszergazdák megállapodása értelmében minden gyógyszertárnak legkésőbb november 30-ig a csatlakozás folyamatát be kell fejeznie, hogy az esetlegesen megmaradó műszaki problémák megoldására megfelelő idő maradjon. Ezért Vartus Gergely miniszteri biztossal egyetértve, kérem az érintett gyógyszertárak vezetőit a rendszergazdákkal történő legszorosabb együttműködésre.

Vartus Gergely miniszteri biztossal egyetértésben, kérem mindazon gyógyszerészeket és gyógyszer expediálásra jogosult szakasszisztenseket, akik a lakossági gyógyszerellátásban dolgoznak, hogy legkésőbb december 15-ig gondoskodjanak az e-személyi igazolvány kiváltásáról, mert ennek hiányában december 16-tól nem fognak tudni gyógyszert expediálni.

Budapest, 2017. november 16.

Dr. Hankó Zoltán
elnök

forrás: mgyk

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük