eKapu korlátozott elérése január 22-én 15-16 óra között

eKapu korlátozott elérése január 22-én 15-16 óra között

Kedves Felhasználók! Január 22-én, hétfőn 15.00-16.00-ig az eKapu felülete költözés miatt átmenetileg korlátozottan lesz elérhető.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

EESZT Üzemeltetés

forrás: ekapu

Visszajelzések szerint az EESZT mai napi működése is bizonytalan, illetve lassú a délelőtt folyamán.

Az Ágazati Portál elérhetősége a múlt hét eleje óta akadozott, pontosabban a január 13-14-i hétvégén történt karbantartás óta -az EESZT ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint- a felhasználók jelentős része “Hitelesítési hiba” miatt nem tudott belépni az Ágazati Portálra, így nem érték el a jogosultság beállításait sem. 

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.