Dr. Altorjai Péter magyar házi gyermekorvost választották az EAP Végrehajtó Testületébe

Az Európai Gyermekgyógyászati Akadémia (EAP), amely az UEMS gyermekgyógyászati tanácsadó testülete az európai gyermekek és fiatalok egészségének előmozdítása érdekében folytatja tevékenységét. A civil szervezet célja, hogy javítsa a képzés, a szolgálat és a kutatás színvonalát, és képviselje a gyermekorvosok szakmai érdekeit az EU-ban. Az EAP, amelyben Magyarország mind a Magyar Gyermekorvosok Társasága, mind pedig a Házi Gyermekorvosok Egyesülete is képviselteti magát, decemberben választásokat tartott az elnöki, illetve az összevont elsődleges-másodlagos ellátási szakbizottság elsődleges ellátási tanácsának vezető székéért.

Dr. Altorjai Péter

 

Az Európai Gyermekgyógyászati Akadémia Alapellátási Tanácsának élére Dr. Altorjai Péter, házi gyermekorvost, a HGYE vezetőségi tagját választották meg, aki 2010 óta tevékenykedik az EAP-ben, 2012 óta a hazai gyermekgyógyászati alapellátás, 2014 óta pedig az MGYT-n keresztül a hazai gyermekgyógyászatot is képviseli.

Forrás: HGYE

Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-) Az oldalt magánszemélyként azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése. Informatikus vagyok, főként (házi)orvosi rendelőkben és kisebb cégeknél végzek eseti és/vagy rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást. Bővebb információ: https://jvgtech.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük