A Medmaxot felkészítik a praxisközösségek támogatására

0
h

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a tavalyi évben hirdette meg az EFOP-1.8.2-17 kódszámú „Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – alapellátás fejlesztése” című praxisközösségek alakítására vonatkozó pályázati felhívását.

A Medmaxot felkészítik a praxisközösségek támogatására

“Szeretnénk a praxisközösségek munkáját minden területen segíteni, ezért a PRAXISKÖZÖSSÉGI MŰKÖDÉSSEL, SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS ADATGYŰJTÉSI KERETRENDSZER MÓDSZERTANI DOKUMENTUM ÉS INDIKÁTOR KÉZIKÖNYV alapján kifejlesztjük a MedMax háziorvosi program használatára épülő praxisközösségi modult.” – írja oldalán a Profix Kft.

A modul használatával a NEFMI rendeletben szereplő indikátorok előállítása a praxisközösségek emberi erőforrásait nem terheli, ezek előállítása nem igényel többletmunkát a praxisközösségek munkatársaitól és nagymértékben segíti az adatgyűjtést.

A prevenciós rendelés. az egészségi állapot felmérések rögzítése és a szakmai irányelvek alapján történő kiértékelése, az egészségpszichológus, dietetikus, gyógytornász adatlapok és kérdőívek dokumentálása, valamint a kötelező jelentések előállítása a lehető legegyszerűbben valósul meg.
“Bízunk abban, hogy a most induló vagy már az elindult praxisközösségek számára nyilvánvaló előnyöket leszünk képesek kínálni MedMax háziorvosi programunkkal.”

További információk a (06) 1 445-2533/ 5. melléken, valamint az info@medmax.hu e-mail címen.