eKapu korlátozott elérése január 22-én 15-16 óra között

eKapu korlátozott elérése január 22-én 15-16 óra között

eKapu korlátozott elérése január 22-én 15-16 óra között

Kedves Felhasználók! Január 22-én, hétfőn 15.00-16.00-ig az eKapu felülete költözés miatt átmenetileg korlátozottan lesz elérhető.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

EESZT Üzemeltetés

forrás: ekapu

Visszajelzések szerint az EESZT mai napi működése is bizonytalan, illetve lassú a délelőtt folyamán.

Az Ágazati Portál elérhetősége a múlt hét eleje óta akadozott, pontosabban a január 13-14-i hétvégén történt karbantartás óta -az EESZT ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint- a felhasználók jelentős része "Hitelesítési hiba" miatt nem tudott belépni az Ágazati Portálra, így nem érték el a jogosultság beállításait sem. 

Szerző/Közzétevő
Jancsek Árpád

Én vagyok a haziorvosinfo.hu oldal adminja. :-)

Az oldalt azért hoztam létre, hogy a háziorvosoknak, az asszisztenseknek és mindenkinek könnyebb legyen a rendelőben és a betegellátásban felmerülő informatikai követelmények megismerése és teljesítése.
Informatikus vagyok, főként háziorvosi rendelőkben végzek rendszeres helyszíni (Budapest, Pest megye), vagy távoli eléréses (Magyarország) informatikai feladatokat, számítógép és szerver felügyeletet, karbantartást.
A rendelőkben már nem elég az általános hardveres/szoftveres ismeret, hanem az egészségügyi informatikai követelményekkel, orvosi szoftverekkel is tisztában kell lenni. Így van ez mostanában például az EESZT-vel, E-recepttel is.


facebookgoogle plus